V-PRO Wedding

Om VPRO Wedding

Mitt namn är Veronika och det är jag som står bakom VPRO Wedding!

Jag är diplomerad bröllopskoordinator via Great Wedding Academy med Johanna Kajson som mentor.

Jag utgår ifrån Stockholm med reser gärna för kärleken!

Mitt intresse för bröllop har vuxit fram med tiden men det startade när jag själv gifte mig i juli 2014. Vi hade en bröllopskoordinator som hjälpte oss med planering och koordinering. Vårt bröllop var fantasktiskt mycket tack vare koordinators insats. Då tänkte jag att det skulle kunna vara något jag själv ville jobba med!

Jag är van att jobba med projektledning, hantera många bollar i luften och ta ansvar. Att jobba med deadlines, checklistor och budget är min starka sida då jag är ekonom i grunden. Det kompletterar jag med min kärlek till estetik och det vackra. Jag är intresserad av mode och design. Kombon av dessa egenskaper gör mig till en duktig bröllopskoordinator med passion och hjärta för vackra bröllop och jag älskar det!

Hör av er och berätta om era bröllopsdrömmar så ska jag göra allt i min makt för att dessa ska gå i upplevelse!

Kärlek till alla!


  • +46 73 707 46 64

  • veronika@vpro-wedding.se

  • vpro_wedding