VPRO Wedding

Mina tjänster

Tjänsterna kan skräddarsys efter era behov och önskemål.
Första konsultationen är alltid grattis! Skicka ett mail till veronika@vpro-wedding.se för prislista.

Bröllopskonsultation

Första konsultationen är alltid grattis! 

På första mötet går vi igenom era behov och önskemål. Utifrån behovsanalysen tar jag fram en offert till er. 

Ni får massa tips och råd på köpet och ni får gärna bolla era tankar och idéer med mig.

Hör av er så berättar jag mer!

Bröllopskoordinering

För er som vill planera bröllopet själva men som vill slappna av och njuta av sin bröllopsdag.

Då lämnar ni över kontrollen till mig en vecka innan bröllopet. Jag skriver körschemat för bröllopsdagen, kontaktar alla leverantörer och stämmer av att allting är redo för den stora dagen. Jag övervakar sedan bröllopsdagen och ser till att ni får ert drömbröllop levererat.  

Startpris från 10 000 SEK

Bröllopsplanering& helkoordinering

För er som vill ha hjälp genom hela bröllopsplaneringen.

Jag håller er i handen genom hela planeringsprocessen med diverse konsultationer, checklistor, budgetar, tips och råd. Jag hjälper till att ta fram moodboards, färgteman, designplanen för hela bröllopet. Jag ser till att vi hittar och bokar de bästa bröllopsleverantörer. Jag blir er spindel i nätet och ser till att bröllopet blir precis som ni vill ha det. Nyckelfärdigt brölllop helt enkelt!

Startpris från 20 000 SEK